Over

WTB-Salespromotion B.V. is al sinds 1963 operationeel op het gebied van reclame in de ruimste zin van het woord. Alles wat u wenst op dit gebied is bespreekbaar en praktisch altijd uitvoerbaar. Van standaard artikelen, uitgevoerd met uw eigen logo, tot custom-made artikelen die speciaal op uw wensen zijn afgestemd en zijn vervaardigd, the sky is the limit !!!

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, want bij ons is de klant nog steeds koning. Door de juiste inkoopkanalen kunnen wij uw promotieartikelen verzorgen tegen zéér scherpe prijzen en bovendien kennen wij géén minimum oplages die andere aanbieders in de regel wel hanteren.

De onderstaande drie kernwoorden zijn onze drijfveer om maatwerk voor u te kunnen leveren:

Innovatie

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe gadgets op het gebied van reclame- en verkoopondersteuning. Dus indien u op zoek bent naar een speciaal, nog te ontwikkelen, (spaar) premium of give-a-way bent u bij ons op het juiste adres, want wij (be)denken tenslotte erg graag met u mee.

 Creatie

De door u gewenste promotieartikelen kunnen wij tevens tegen zéér gunstige condities voorzien van uw eigen tekst, logo of slogan op basis van diverse bewerkingsmethoden (diverse druk-, graveer-, borduur- en lasertechnieken).

 Realisatie

Na opgave van uw specifieke wensen (oplage, budgettering, deadline, etc.) wordt tenslotte het gewenste standaard of geheel eigen (custom-made) product door ons gerealiseerd via onze producenten in Europa of in het Verre – Oosten.

Wij verwijzen u graag naar onze fotogalerij om u alvast een aardige impressie te geven van onze uiteenlopende mogelijkheden.

Wij hopen dat u een goede eerste indruk heeft gekregen van wat WTB-Salespromotion B.V. ook

voor u in de toekomst zou kunnen gaan betekenen.

Indien u een op maat gemaakte offerte wenst te ontvangen dan kunt u ons @-mailen. Wij nemen dan zo

spoedig mogelijk contact met u op. Voor een persoonlijk advies of gesprek kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Ons team staat graag voor u klaar!

Comments are closed.